Eger: A barokk és a borok híres városa

1 napos buszos utazás Egerbe

Elsőként Magyarország egyik legnagyobb bazilikáját, az egri főszékesegyházat tekintjük meg. Helyi idegen vezető mutatja be a város további nevezetességeit líceum épü-lete, itt működik az Eszterházy Károly Egyetem. Városháza, Forst-ház, Minorita templom, Végvári-vitézek című szoborkompozíció, Dobó István szobra, Egri vár, Gárdonyi Géza sírja, Minaret, Török fürdő stb. Szabadprogram keretein belül gyönyörködünk az adventi fényekkel csodála-tosan megdíszített legendák városban.

FőoldalEurópaMagyarországÉszak-MagyarországA Bükk és a BükkaljaEger és környékeEgerEger: A barokk és a borok híres városa

Alapár tartalmazza

Utazást autóbusszal, idegenvezetőt, szervezési díj és ÁFA.

Alapár nem tartalmazza

Útlemondási biztosítást, belépőket, egyéb személyes kiadásokat.

Hossz: 
1 nap
Létszám: 
min. 40 fő

Indulás reggel 06:00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójá-ból (nem Nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni), Debrecenből 07:00-kor (Tesco parkoló – Kishegyesi u. oldal). Utazás rövid pihenőkkel, majd érke-zés a csodálatosan ünnepi díszbe öltözött történelmi városba, Egerbe. Elsőként  Magyarország egyik legnagyobb bazilikáját, az egri főszékesegyházat tekintjük meg. Helyi idegen vezető mutatja be a város további nevezetességeit líceum épü-lete, itt működik az Eszterházy Károly Egyetem. Városháza, Forst-ház, Minorita templom, Végvári-vitézek című szoborkompozíció, Dobó István szobra, Egri vár, Gárdonyi Géza sírja, Minaret, Török fürdő stb. Szabadprogram keretein belül gyönyörködünk az adventi fényekkel csodála-tosan megdíszített legendák városban.

Lehetőségünk van vásárolni a nagyon igényes karácsonyi vásárban. Megkóstolni az Egri bikavért, a különböző ízesítésű házi réteseket és finomságokat. Programunkat a Szépasszonyvölgyben fejezzük be, ahol szintén adventi a hangulat és a gyönyörű hangulatos pincék és annak finom borai varázsolják el az ide látogatót. Kellemes adventi hangulattal feltöltődve indulunk haza az esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Utazást autóbusszal, idegenvezetőt, szervezési díj és ÁFA.

Alapár nem tartalmazza: 

Útlemondási biztosítást, belépőket, egyéb személyes kiadásokat.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők:
Bazilika belépődíj 500 Ft/Fő
Vár belépődíj 2000 Ft/Fő
Minaret 500 Ft/fő
Eger Kisvonat 1.500 Ft/Fő

Minden utas csak azt a belépőt fizeti, amit szeretne, de előre kérjük jelezni, mert be kell a csoportot jelentenünk.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Egyebek
Kiutazás: 

Autóbusszal.

Csatlakozási lehetőségek:
Nyíregyháza, Debrecen, M3 autópálya pihenői

Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!