Városnézés Párizsban - Hotel**

4 napos egyéni városnézés Párizsban

Városnézés Párizsban programajánlatunk egy felejthetetlen utazás a városba, melyet mindenkinek látni kell! Párizs hangulata semmihez nem hasonlítható és garantáltan mindenkit magával ragad... Egy hét sem lenne elég ahhoz, hogy minden látnivalót felkeressünk, így a turisták általában már a hazaút során azt tervezik, hogy mikor térnek vissza. A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható! Utazás, körutazás, városlátogatás, hosszú hétvége: Párizs a legjobb ajánlat!

-29%

kedvezmény egyes
időpontokban!

FőoldalEurópaFranciaországPárizsVárosnézés Párizsban - Hotel**

Alapár tartalmazza

Repülőjegyeket a Ryanair (BUD) vagy a Wizzair (DEB) légitársaság menetrend szerinti járatára Budapest/Debrecen - Párizs, Párizs - Budapest/Debrecen útvonalon. Személyenként 1 db nagy méretű (Ryanair: 55x40x20cm max. 10 kg, Wizzair: 56x45x25cm max.15 kg), a szállást 2 ágyas szobákban a választott turnusra reggelis ellátással. A szálloda Párizs tömegközlekedéssel jól megközelíthető városrészében található, így ideális helyen fekszik a város nevezettségeinek felkereséséhez. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza

a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő) és a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%), programban nem szereplő étkezéseket, belépőket, transzfert, helyi idegenforgalmi adót.

Hossz: 
4 nap
Szállás: 
szálloda
**
Létszám: 
min. 2 fő

1.nap - Budapest, Párizs
Elutazás menetrend függvényében Budapestről/Debrecenből Párizsba. Utazás a szállodába egyénileg, a szobák elfoglalása. A rendelkezésünkre álló szabadidő függvényében érdemes a Diadalív és a Champ Elysees környékén sétálgatni és ismerkedni a város hangulatával, este pedig részt venni egy hangulatos hajókázáson a Szajnán.

2.nap - Párizs
Reggeli után érdemes a délelőttöt a város két, talán leghíresebb múzeumának szentelni: a Louvre gyűjteményét akár napokig is csodálhatnánk, azonban a Mona Lisa kihagyhatatlan, majd felekereshetjük a világ talán legteljesebb impresszionista gyűjteményével rendelkező Museé d'Orsay-t. Délutáni programként ajánljuk Párizs egyik leghangulatosabb negyedének a Montmartre-nak a felfedezését a Sacré-Couerrel, a Festők terével valamint a Moulin Rouge-zsal.

3.nap - Párizs
Reggeli után kirándulhatunk a Loire-menti kastélyokhoz vagy éppen az Eurodisney-be, de persze akkor sem fogunk unatkozni ha Párizsban maradunk, hiszen megannyi csoda vár még ránk: Concorde tér, Tuilleriák kertje, Notre Dame, latin negyed, Eiffel-torony...

4.nap - Párizs, Budapest/Debrecen
Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre/Debrecenbe menetrend szerinti járattal.

A városlátogatás programja tetszőleges indulással és időtartamra foglalható!

Fakultatív

Buszos városnézés (C):

1 óra 45 perces buszos városnézés 11 nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, japán, mandarin, holland, orosz, cseh), amely érinti Párizs főbb nevezetességeit, kitűnő áttekintést adva a városról és látnivalóiról. Indulási időpontok: naponta (09:00, 12:00, 14:45, 16:00).

Ár: felnőtt: 8.600 Ft/fő, gyermek (4-17 év): 6.100 Ft/fő


Buszos városnézés + szajnai hajókázás (PC):


3 órás program, ami tartalmazza a buszos városnézést, amely érinti Párizs főbb nevezetességeit, majd egy hangulatos városnéző hajókázást a Szajnán. A program elérhető 12 nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, kínai, holland, orosz, japán, koreai, lengyel). A csomag tartalmazza a belépőt a városnéző hajóra is. Indulási időpontok: naponta (09:00, 12:00, 14:45, 16:00).

Ár: felnőtt: 11.400 Ft/fő, gyermek (4-17 év): 7.700 Ft/fő

Buszos városnézés + Eiffel torony (PG):


3 órás program, ami tartalmazza a buszos városnézést 11 nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, japán, mandarin, holland, orosz, cseh), amely érinti Párizs fő nevezetességeit, valamint egy látogatást az Eiffel torony 2 emeletén (belépőjeggyel együtt) sorban állás nélkül. A program az Eiffel toronynál ér véget. Indulási időpontok: naponta (09:00, 12:00, 14:45).

Ár: felnőtt: 17.700 Ft/fő, gyermek (4-17 év): 10.400 Ft/fő

Buszos városnézés + Montparnasse torony (PGM):


3 órás program, ami tartalmazza a buszos városnézést 11 nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, japán, mandarin, holland, orosz, cseh), amely érinti Párizs fő nevezetességeit, valamint egy látogatást Párizs második legmagasabb épületének a Montparnasse toronynak az 56. emeletére (belépőjeggyel együtt), ahonnan csodás kilátás nyílik Párizsra. A program a Montparnasse toronynál ér véget. Indulási időpontok: naponta (09:00, 14:45).

Ár: felnőtt: 17.100 Ft/fő, gyermek (4-17 év): 9.900 Ft/fő

Párizs Seinorama (PS):


4 órás program, ami tartalmazza a buszos városnézést 11 nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, japán, mandarin, holland, orosz, cseh), amely érinti Párizs fő nevezetességeit, majd egy hangulatos városnéző hajókázást a Szajnán, valamint egy látogatást az Eiffel torony 2 emeletén (belépőjeggyel együtt) sorban állás nélkül. A program az Eiffel toronynál ér véget. Indulási időpontok: naponta (09:00, 12:00, 14:45).

Ár: felnőtt: 20.300 Ft/fő, gyermek (4-17 év): 12.900 Ft/fő

Disneyland – 1 nap, 1 park (ED1):


12 órás program, amely tartalmazza az oda-vissza transzfert a Disneyland-be, valamint személyenként egy belépőt az egyik parkba (Disneyland Park, Walt Disney Studios Park) tetszés szerint. Indulási időpontok: naponta (08:00, 08:30).

Ár: felnőtt: 30.200 Ft/fő, gyermek (3-11 év): 26.800 Ft/fő

Disneyland – 1 nap, 2 park (EDH):


12 órás program, amely tartalmazza az oda-vissza transzfert a Disneyland-be, valamint a belépőt mindkét parkba (Disneyland Park, Walt Disney Studios Park). Indulási időpontok: naponta (08:00, 08:30).

Ár: felnőtt: 32.200 Ft/fő, gyermek (3-11 év): 29.200 Ft/fő

Párizs éjszakai fényei (I):


1 óra 45 perces buszos éjszakai városnézés 11 nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, japán, mandarin, holland, orosz, cseh), amely érinti Párizs főbb nevezetességeit, kitűnő áttekintést adva az éjszakai díszkivilágításban pompázó Párizsról. Indulási időpontok: naponta (20:00).

Ár: felnőtt: 10.200 Ft/fő, gyermek (4-17 év): 7.000 Ft/fő

Párizs éjszakai fényei + szajnai hajókázás (CI):


4 órás kombinált program éjszakai buszos városnézéssel (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, japán, mandarin, holland, orosz, cseh), valamint 1 órás szajnai városnéző hajókázás (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, kínai, holland, orosz, japán, koreai, lengyel). Indulási időpontok: naponta (19:00).

Ár: felnőtt: 14.200 Ft/fő, gyermek (4-17 év): 9.300 Ft/fő

Párizs HOP ON – HOP OFF (POT, POT2):


Hop on – hop off városnézés 1 vagy 2 napos jeggyel, azoknak, akik maguk szeretnék felfedezni Párizst 4 különböző útvonalon 50 megállóval. A téli szezonban a buszok 30 percenként járnak 09:30-tól 18:30-ig.

Ár: felnőtt 1 napos: 12.100 Ft/fő, felnőtt 2 napos: 13.700 Ft/fő, gyermek 1 és 2 napos (4-11 év): 7.200 Ft/fő

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyeket a Ryanair (BUD) vagy a Wizzair (DEB) légitársaság menetrend szerinti járatára Budapest/Debrecen - Párizs, Párizs - Budapest/Debrecen útvonalon. Személyenként 1 db nagy méretű (Ryanair: 55x40x20cm max. 10 kg, Wizzair: 56x45x25cm max.15 kg), a szállást 2 ágyas szobákban a választott turnusra reggelis ellátással. A szálloda Párizs tömegközlekedéssel jól megközelíthető városrészében található, így ideális helyen fekszik a város nevezettségeinek felkereséséhez. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza: 

a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő) és a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%), programban nem szereplő étkezéseket, belépőket, transzfert, helyi idegenforgalmi adót.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
útlemondási biztosítást
 

Helyszíni költségek leírása: 

idegenforgalmi adó

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
kb. 2 EUR/fő/nap
Várható költőpénz szükséglet: 
150-200 EUR
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Budapest/Debrecen - Párizs, Párizs - Budapest/Debrecen útvonalon a Ryanair (BUD) vagy a Wizzair (DEB) légitársaság menetrend szerinti járataival. Személyenként 1 db nagy méretű (Ryanair: 55x40x20cm max. 10 kg, Wizzair: 56x45x25cm max.15 kg) kézi poggyászt tartalmaz a részvételi díj, minden feladott poggyász térítés ellenében! Fedélzeti ellátás térítés ellenében! A repülőjegyek foglalása speciális foglalási feltételekhez kötött. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Szállás: 

Elhelyezés 3 éjszakára ** szálloda 2 ágyas szobáiban.

Várható szálloda: Hotel Hibiscus Republique ** Paris
http://www.hotel-hibiscus-republique.com/en/
 

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Vélemények, értékelések
4.3
18 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.7
Program értékelése
4.6
Szállás értékelése
3.3
Túravezetők értékelése
4.3
Utazás értékelése
4.6
józsef
Nyíregyháza
2016. szep. 14
4.2
Kellemesen éreztük magunkat, a szálloda személyzete és a szoba tisztasága és felszereltsége hagyott némi kivánni valót.
nélkül>
Budapest, XIII. kerület
2016. máj. 2
3.4
A visszaúton a Beauvais repülőtérre időben , indulás előtt 4 órával el kell indulni, mivel a reptéren a becsekkolás hosszan tartó és eléggé szervezetlen.
Orsolya
Budapest, XXIII. kerület
2016. ápr. 30
3.4
A szervezés megfelelő volt, mindenki mindenhol tudta, hogy jövünk, csak bosszantó volt, hogy az utolsó napon bár csak délután indult vissza a repülőgép, mégis már reggel fél 10-re kivitt minket a reptérre a transzferbusz. Bőven elég lett volna fél 1-re odaérnünk, és akkor még belefért volna egy délelőtti séta a városban. Franciaországban is van idegenforgalmi adó, és ezt a befizetett összegen felül ott helyben külön kell kifizetni, ez csak a recepción derült ki. (1 euró/nap/fő)

A szállás közel volt a metróhoz, ettől könnyű volt a közlekedés. De nagyon állott szagú és puritán volt a picurka szobánk, a recepció és a lépcsőház meg nagyon lelakott. A fürdőszoba tiszta volt, minden nap kaptunk friss törülközőt. Az ablak lichthofra nézett. A 3. emeleten laktunk, de a lift nem mindig működött. A reggeli szerény és egyhangú volt, minden nap vajas-lekváros zsömle és croissant volt a 2 lehetőség, és ezekből fejenként maximum 1-1 darabot adtak.

A buszos városnézést választottuk a fakultatív lehetőségek közül, ami rendben volt, több nyelvből is lehetett választani, de mi hosszabb programra számítottunk, összesen csak 2 órán át tartott. Az idegenvezető hölgy kedves volt.

Igaz, hogy Párizsban minden borzasztóan drága, de ár-érték alapján kicsit színvonalasabbat vártunk.

Az utazást összesen közepesre értékeljük.
Erika
Dunaharaszti
2015. dec. 19
4.4
Tisztelt Iroda! Tisztel Szervezők!
Mint hogy életemben először rendeltem meg interneten utazást szállást repülőjegyet egy kicsit féltem hogy vajon azt kapom amire befizettem. Önök tökéletesen teljesítették amit szerettem volna. Köszönöm szépen igazán a segítségüket hozzá állásukat és egy szóval mindent. Párizs. Három nap kevéske arra hogy igazán mindent lássunk. Aki egyénileg utazik közlekedik a városban annak érdemes egy kis úti tervet készítenie mert bizony 12 metro vonal és az alagút és aluljárórendszerek egy kicsit nehezek voltak eleinte hogy most merre is kell menni. Érdemes az Eiffel Tornyot az esti kivilágításban is megnézni illetve a várost megnézni. Nekem nagyon tetszett.Mivel franciául nem beszélek így én vittem egy kis füzetet amibe a fontos információkat leírtam előre és lefordítottam ezt a fűzetkét adtam mindenkinek a kezébe és készségesen segítettek azonkívül angolul még lehetett kommunikálni.Egy kicsit nehéz volt a Cytirama Irodát megtalálni mert már nem az a felírat volt most Parizs Cyti Vision felírat van.A reptérről valóban busz be(Beauvais Tillé) a helyben vásárolt jegy valóban 17Euro de ha valaki a neten keresztül veszi olcsóbb.A Cytirama városnéző buszon nincs magyar idegenvezetés csak angol.A szállásunk tiszta és a reggeli finom volt.Erika
Zoltán
Budapest, XIII. kerület
2015. okt. 19
3.5
Egyéni városnézés volt, így a szervezést és a programokat nem tudom értékelni.
A repjegyekkel és szállással nem volt semmi gond, olcsó út, olcsó szállás. Az árnak megfelelő.

Elégedettek voltunk mindennel, köszönjük a remek utazást!
Brigitta
Sopron
2015. jún. 10
4.2
A szálláson kívül mindennel nagyon elégedettek voltunk!
Róbertné
Tiszaújváros
2015. máj. 20
4.8
Tökéletes szervezés, igazi párizsi hangulatu szálloda, jó szolgáltatás.
<név nélkül>
Budapest, V. kerület
2014. dec. 1
4.4
Jó volt!
Arnold
Vác
2014. okt. 8
4.4
Párizs az egyik legimpozánsabb város, ahol jártam! Nagyon jól éreztük magunkat, a szállodával is elégedett voltam (Hotel Hibiscus Republique), nagyon jó helyen fekszik. A Párizs éjszakai fényei + szajnai hajókázás programot mindenkinek szívből ajánlom!
Edina
Tata
2014. aug. 12
4.3
A szervezés nagyon jó, a szálloda közepes, de nekünk megfelelt. Párizsba mindenképpen visszajövünk még!
Marika
8132 EGG Schweiz
2016. szep. 15
4.4
<szöveg nélkül>
Tamás
Székesfehérvár
2015. okt. 20
4.8
<szöveg nélkül>
Csaba
Dunaújváros
2015. máj. 16
4.5
<szöveg nélkül>
Gábor
Budapest
2015. máj. 14
4.5
<szöveg nélkül>
Gyöngyi
Hajdúszoboszló
2014. dec. 6
4.4
<szöveg nélkül>
Tiborné
Budaörs
2014. nov. 29
4.5
<szöveg nélkül>
Tamás
Szigetszentmiklós
2014. okt. 8
4.3
<szöveg nélkül>
Tímea
Budapest, III. kerület
2014. aug. 14
4.3
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!